TERIMA KASIH..

Sunday, July 4, 2010

Mana Nak Dapat Suami Mithali???

Mana nak cari suami mithali macam abah??? Abah sekarang bekerja di Penang tapi tiap kali Jumaat menjelma abah pasti sudah tercegat di depan pintu rumah..Perjalanan dari Penang ke Serdang paling kurang 4 jam.. Abah ulang alik naik Waja yang sudah berusia 7 tahun..


Ummi hari2 berulang alik ke UPM naik Honda City.. Honda City yang abah hadiahkan.. Ade ke husband yang bagi wife dia Honda City.. Ada tapi selalunya husband dia akan pakai kereta yang lebih UP..paling kurang pun CRV..hehe.. Bukan Waja atau kancil.. 


Kesimpulannya kena cari husband yang mithali macam abah.. Mana nak cari?? Saya pun tak tahu sebab jodoh di tangan Tuhan..Kalau tak dapat suami mithali pon harap saya akan jadi isteri mithali.. Amin..

5 comments:

Juz Call Me Sharz said...

amin.

Boyachilles said...

susah nak cari mithali skg ni...pepandai lah yer...yang penting, jujur...

khaizarien said...

memang susah.. tp ape2 pun if xdpt yg mithali sekurang2nye dia masih menjadi yg terbaik :)

::: Saya Dinda ::: said...

bahagia betul mak abah akak..dah lama kahwin masih romantik berkasih sayang.kalo ade petua camne kekalkan kebahagiaan meh la kongsi :-)

Daus Mini said...

mobil tuh bgus :D