TERIMA KASIH..

Monday, July 5, 2010

Siapakah Saya???

Dapat kuiz ni kat blog Sharz.. Pagi2 masuk kije terus buka blog.. Ni baru hari ke 3 bekerja.. Pekerja berhemah kan.. Seronok nak buat sebab tak sabar nak tengok citer ni kat wayang.. So selepas di tafsir inilah hasilnya..

You're an Alice!

You're an Alice!

You are intelligent, outgoing & stylish.  A true girly girl, you love shopping & makeovers. 
 Although you are a generous friend, you can be coy, tricky & very persuasive in order to
 get your way.  You are known to zone out occasionally during conversations, but your
 friends forgive you because you are understanding, supportive & know how to throw one
 heck of a party!

Find out which female character you are!

9 comments:

Misz Pinkie Winkie said...

kita sama-sama pekerja berhemah kan?
wink..hehhhe

Juz Call Me Sharz said...

kite same qisha.. :)
mesti jarang yg dpt bella sebab perangai bella 2..klu pilih yg weird mesti dpt...huhu. :p

syaireen said...

selamat masuk alam pekerjaan
keje kat mana nih??????????????macamne dah masuk alam pekerjaan ni......best tak...semoga jadi pekerja yang cemerlang......

suhaisweet said...

Dropping here..Very nice friend..My special for u.. Check it Out!

cimut munniey :) said...

olololo awek jasp :)er la awk kang

cik bunbun said...

kak qisha!! lamenye bunbun tak datang sini! huhu. bile nak apdet ni huhuhu

Obat Penyakit Stroke said...

hhheeemmm sama gan..

Obat Penyakit said...

salam kenal
http://obatpenyakitasamurat22.blogspot.com/2013/11/obat-penyakit-asam-urat.html

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)