TERIMA KASIH..

Monday, June 28, 2010

My New Baby..


Hi everyone.. This is my new baby "HERO".. Akhirnya tercapai jugak cita-cita nak memiliki kucing berwarna oren..Hero adalah anak jantan mama bulus yang sangat manja berumur setahun lebih.. Masih dalam proses menyesuaikan diri lagi..Sekarang Hero dalam cage Violet & Kitryna.. Hero memang macho tapi anak2 betina mama bulus plak yang garang2 ngan Hero..

Harap2 Hero dapat sesuaikan diri secepat mungkin dan dapat adjust perut dia ngan makanan blackwood kitten ni..Indon kat petshop tu cakap bulu Hero sebenarnya lagi panjang tapi sebab mereka campur2kan makanan dia bulu dia banyak gugur.. Hope lepas ni Hero akan makin gebus di bawah jagaan mama bulus.. tapi sejak terbaca kat blog lin yang ada anak2 bulus dia yang keguguran bulu akibat makan blackwood kitten baru saya perasan mengapa keguguran bulu juga terjadi kepada Violet & Lotus.. Next month kena tukar balik ke blackwood adult la nampaknya..Jimat sket duit..

Ni Hero masa kat petshop..Kesian dia duduk dalam cage kecik..Nampak kepala aje besar..


8 comments:

lionteen said...

cutenyeeeeeeeeeeeeeee

Amirah bte. Norjali said...

waaa... nak hero jugakkk...

PinQib said...

Mesti mahal tuh kuceng,, comel ler.. parsi yer,...


Jum singgah belog Pink

Update!

meowwmania said...

alahai sian kat hero dok dlm cage tuh, seb bek mama bulus ada wink2 ;)

ItaJeff said...

serupa mcm kucing kita nama kartello hehe...

en. AMD said...

wahhhh... hensem...
after this, waiting for hero jr plk lah ye.... x sabar nk tgu...

* ball pink oren tu AMD pon ada jugak... hehe

Misz Pinkie Winkie said...

alolo comelnya hero.
umo sebaya dragon lin.
comel,,,comel..dan comel.

Obat Penyakit said...

kerennn

http://obatpenyakitasamurat22.blogspot.com/2013/11/obat-penyakit-asam-urat.html

salam kenall