TERIMA KASIH..

Wednesday, June 30, 2010

Pasangannya adalah..


Harini masuk 3 hari Hero at my house..1st day Hero kat rumah saya letak dia bersama Violet ngan Kitryna.. Pagi esoknya saya tengok Kitryna dah "terberon" ngan mata kanannya sepet sebelah..tak lain tak bukan takut ngan Hero..Saya tengok Hero tak usik dia pun tapi mungkin sebab badan & kepala Hero yang besar dia ketakutan..So saya tukarkan Kitryna dengan Adeeni..sukalah si Hero dapat awek cun..Adeeni lebih cool..

Ingatkan masalah dah selesai rupanya tak..si Violet plak sampai "terken" bila si Hero dekat ngan dia..Suara tak payah cakaplah..berbatu2 boleh dengar lagi..Kali ni terpaksa tukarkan Violet ngan anak yang baru je baligh tak lain tak bukan Bluey..Setakat ni tengok mereka serasi lagi bertiga..kalau tak ngam jugak dah tak boleh buat ape lagi dah Hero..anak betina mama ada 4 ekor je tak termasuk Princess yang tak duduk dalam cage..
So sekarang Hero dapat dua awek iaitu Adeeni ngan Bluey..Lotus pun dapat dua awek iaitu Kitryna ngan Violet..Adilkan??
 Hero, Adeeni & Bluey

Lotus, Kitryna & Violet

6 comments:

meowwmania said...

dah serasi bersama la tuh...sampai telentang tidonya hehe..

EriNa said...

bestnye tngk anak2 bulus kak qisha...huhu

Misz Pinkie Winkie said...

hhehhe..
adil..adil
memasing dapat awek cun.
hihihihi

etty said...

pandainya dia minum guna benda alah tu. camne u ajar? ke mmg natural dia mmg akan guna benda alah tu? kt rumah, tak pakai pun.

ItaJeff said...

woohooo...msg2 ada awek yg chomellll...

PinQib said...

hehe.. semua kucing mahal

Jum singgah belog Pink!

Cute tu hodoh!