TERIMA KASIH..

Tuesday, November 3, 2009

KALAULAH KAYA..


walaupun byk sbb yang boleh menyebabkan bulu kucin gugur tapi satu sebab yang terasa sangat hampir dengan anak2 bulusku adalah suhu cat cage yg panas..kesian tengok dorang..nak2 plak dorang ni memang jenis yg banyak bulu..kita yang xbanyak bulu ni pun cepat panas (dikecualikan kepada mereka yg bayak bulu)..waaaa..kesian tengok dorang lidah terjelir..



tengokla..suma himpit2 tido kat tempat minum..tempat redup yg xkena panas..if im rich i will put all my anak2 bulus dalam bilik yg ada aircond kerana itulah yg terbaik buat kucing yg berbulu panjang ni..beruntunglah kepada sesiapa yg berkemampuan dan boleh memberikan anak2 bulus mereka duk dalam aircond..bila dorang ni duk dalam aircond kita dapat tengok bulu mereka akan lebih kembang dan cantik..xpe yg penting i luv u all so much..

4 comments:

~AyUmIshA~ said...

haah,btol..bile bawak balik pahang,tido dlm bilik kitorg yg ade aircond,jadi cntik n gebu je bulu dorg..hm,takpela qisha..qisha da bg yang terbaek da kat dorg..cume letak kipas la klu dorg panas smpai terjelir2 lidah..hehe

Qisha said...

agaknya sbb tu bulu2 kucin kat oversea tu gebus2 kan..kat sana sejuk xpanas cam kat cni..kalo balik pahang bawak balik suma anak2 ke sha?

~AyUmIshA~ said...

haah,klu cuti lame bawak balik sume..klu balik 2 hari je,membe tlg tgkkan..takleh ar tak jmp dorg hari2, rindu sgt..g keje pun,duk pk dorg je..hehe..

Qisha said...

jauh tul 2 drg travel..dr melaka sampai pahang..ni baru anak bulus kalo anak sendiri cemn la agaknya sygnya ye..