TERIMA KASIH..

Thursday, November 5, 2009

SAMBUNGAN 18sx

masuk harini da 5 hari adini on heat..bangun pagi mesti tengok bulu dia merata dalam cage..kena bedal ngan lotus la tu malam2..so semalam bawakla anak2 bulus main dalam rumah..ape lagi si flex pun amik kesempatan bila dia tengok adini mengada-ngada guling2..so mcammana agaknya kucin ni mengawan? ni adala penerangan sikit setelah beberapa pembacaan dilakukan..

kucing jantan ni sebenarnya ade due lubang, satu lubang yang atas tu lubang bontot die, satu lagi lubang yang sembunyikan penis die..masih tidak percaya sila lihat kucing jantan anda sekarang..kalau xde kucing sila pinjam kucing jiran. sambung balik, masa nak mengawan je penis kucing jantan akan keluar, mase die nak kencing dia xkan kuarkan sebab tu lah macam susah nak nampak penis kucing nih..Dekat hujung penis kucing yang tengah erect ade sharp spines..Inilah punca yg menyebabkan vagina kucing betina terstimulate dan disusuli oleh ovulation..Itulah sebenarnya yang berlaku mase due ekor kucing tengah mengawan..

Kucing jantan akan hidu2 alat sulit (genital) kucing betina, kalau bau kucing betina tu ok maknanya sedang on heat, kucing jantan pon on la..Dan bila sebelah pihak betina pon suke kat jantan tuh, die pon ape lagi memberi respon la..Si betina pon akan mule begolek2(untuk menggoda kucing jantan) lalu memberi posisi yang baik punyer..kemudian kucing jantan akan ‘gigit’ leher si betina tu dengan mulut die..gigit2 manja la..Mase tu ekor kucing betina akan melibas-libas la konon..Ape makne libasan tuh?? Sendiri pikir lah.. ehehe..tulah ending kepada aksi pasangan kucing ni mengawan..

Sebenarnye aktiviti mengawan tuh mengambil mase kurang dari 10 saat je..yang nampak macam lame tu sebab kucing jantan perlu amik mase nak mengurat si betina (jual minyak & aktiviti mengayat)..Bile kucing jantan dah ejaculate (dalam bahasa kasar nye, pancut), kucing betine akan mengiau di sebabkan oleh spines yang kat penis kucing jantan tadi tuh..
Lepas tuh, kucing jantan akan lari menjauhi betina, duduk rehat sambil jilat genital die..Yang betina pulak akan golek2 kan badan die, dengan tujuan membersihkan badan die jugak..Lepas tuh, pasangan tadi akan ulang proses lovemaking mereka beberapa kali, kebiasaannya 10 kali..Tapi once mereka dah penat, mereka akan stop dan saling berjauhan..Tapi kalau jantan je yang penat, betina x penat, betina tu leh stay n carik lover lain, n start again projek mating tuh..

itulah caranya kucing mating..i rasa si flex tak berjaya wat kat adini..kang kluar anak i plak yg konpius anak sape..hehe..so sekarang i memang kurung adini ngan lotus aje..berjaya ke tak si lotus kena tunggu la keputusan sama ada adini ni mengandung ke tidak..the end..

3 comments:

Hello Kitty said...

waa..si flex yang comey,mst anak die comey2 nti mcm muke die tu..hehe..

::mish-eena:: said...

xpe qisha...flex n lotus same2 kaler kabu..so nti sepesen je anak drg..hehe...

Qisha said...

sha, kalo anak flex mest suka menggigit macam flex..kalo anak lotus baik sket sbb lotus manja

ena, tu la yg fenin nant sebab dua2 kaler klabu..kena wat ujian DNA la nant..hahaha