TERIMA KASIH..

Tuesday, November 24, 2009

VACCINATION CERTIFICATE..

Smalam i dapat Adini punya vaccination certificate dari Kak Ani..Owner lama Adini..Kak Ani siap pakai pos berdaftar lagi..Thanks kak..skarang baru i tau nama Adini sebenarnya ejaan dia Adeeni..so skarang kenala tukar ejaan..Glamour nama Adeeni kan..pastu kat kad dia siap ada gambar lagi..
Kak Ani beli Adeeni ni kat kedai Pakcu..Pakcu Usual Pet Shop & Clinic..kat Bangi..Kak Ani cakap dia beli RM850 masa umur dia 7 bulan..so sangatla bertuah bila Kak Ani jual kat i RM600 je..thanks again kak..semoga murah rezeki akak..

Yang ni plak i kad vaccine Lotus..i bought Lotus at Mesra Petshop cawangan Sri Serdang..masa tu umur dia baru 3 bulan..i bought together with Tulip..endon yang jaga petshop tu cakap sepasang (jantan & betina) so i pun beli la..sekor RM700 tapi sebab i beli 2 ekor dapatla sekor RM600..rupanya Tulip ni jantan..so i have to let him go..i post kat mudah n aunty Ani bought him for her Putri (flat face persian)..bukan kak Ani Adeeni ye..

Ni la Tulip gambar yang kiri tu masa umur 3bulan and gambar kanan masa umur 7bulan time i jual dia kat Aunty Ani..i miss u Tulip..bila la nak melawat Tulip..Aunty Ani bagi nama Putera kat Tulip..mesti anak dorang nanti comel..
Ni plak kad vaccine Violet & Flex..i bawak dorang ni gi vaccine & deworm kat UVH UPM..

Macam2 jenis kad vaccine ni..paling berkualiti kertas dia tentulah kad vaccine Lotus..yang paling sempoi Flex & Violet punya..kerajaan punya sempoi je kot..cemana pun design dia yang penting i have to make sure that they all get their vaccination and deworming on time..betul tak??

3 comments:

littlephia said...

ooo qisha, so long since we back at tipd. how;s life?


*me loves cats tooooo!!!!!

Qisha said...

life?camni aje..up and down..nice to hear from u..

Juz Call Me Sharz said...

qisha selalu vaccine berape eh??
xpernah lgsg vaccine budak bulus..dah setahun dah umur die..