TERIMA KASIH..

Tuesday, December 8, 2009

AMATUR..


Erm smalam adalah projek menginai..Oleh sebab terasa inai yang i buat to my cousin on her wedding day sangat buruk so i decided nak cuba wat lagi sekali..

mangsa pertama Aina my sis..i lukis kat belakang tangan dia..



Mangsa ke dua i sendiri la..mula2 i buat kat tapak tangan tapi terburuk sebab susah..so buat balik kat belakang tangan..



Mangsa ke tiga my youngest sis Irin..i buat kat belakang tangan dia jugak..tangan dia kecik maklumla baru 8 tahun..so sangat mencabar kredibiliti i..hahahahahaha..



Mangsa seterusnya my sis Maira..dia nak i lukis kat kaki..so here it is..



Pastu dia nak kat lengan plak..



Bila Aina tengok dia pun nak kat lengan gak..



So ini suma ni la hasilnya..inai ape yang i gunakan? inai ni..bagus merah..



Sape nak suruh i tolong buatkan sila sediakan inai dan pastu datang sendiri ke rumah..hahaha jangan takut tangan anda akan dijadikan bahan eksperimen,,

4 comments:

azreene said...

wah cantik la....pandai awak buat.... boleh buka kedai ni untuk pengantin yang nak kawen ni......wat inai pun mahal tau orang amek...ari tu saya sampai 150 inggit tapi kawan akak sepupu boleh la dapat diskaun ciket so tak kuar la duit banyak sangat. yang lebih tu boleh budget kat barang lain......

Qisha said...

mahalnya..tapi kalau saya nak kawin xkan saya kena wat kat diri sendiri..hehe..lagi satu masalah saya tau wat sebelah je..kalau buat dua belah kompem xsama..hehehe

anjut said...

aikk?asyik entry pasal 'kawin2' jer. hehe.dah sampai seru la tu.jgn lupa jemput!huhu!

Qisha said...

alaa..nantikan update pasal anak2 bulus plak k anjut..aammiinnn harap2 satu doa..