TERIMA KASIH..

Wednesday, December 30, 2009

DIGELAKKAN..


Harini i tak sempat nak gosok my tudung the other half da datang..pastu i capai je tudung my mom..untuk pengetahuan i memang tak pakai tudung ikin ni coz bila i pakai macam minah indon i rasa..yela muka tembam..orang lain pakai cantik je i tengok cam ekin..disebabkan tudung ni i digelakkan setengah hari oleh my frens..buta warna dorang kata..baju tak sesuai ngan tudung..baju baru da glemer tudung tak sesuai..sebab tu amik gambar tak pandang camera..maaalluuuu~~~~~~~

Petang ingat nak gi tengok Avatar..member siap pesan balik tukar tudung dulu..keji sungguh..bila gi Jusco Cheras Selatan full house..kecewa..beli tiket untuk esok kul 5.20 petang..ramai lagi yang tak tengok cite ni rupanya..ingatkan i je yang tercicir keretapi..takpe esok takde klas bley tengok dengan tenang..

Psssttttt : kalau i pakai tudung warna putih ok kan??

5 comments:

Ekien Ashikin said...

cun je qisha..
pedulik... hehehe.. bile lagi nak melaram..
qisha.. betul ea u letak je all da cats together in one cage... dye x ngaruk2 ke... takut ade adegan berdarah lak..

Qisha said...

a'ah..letak adeeni ngan lotus in 1 cage..mula duk jauh2 je..bila dekat bertampar..tapi takla sampai darah..kalo ekien takut letak sekor dalam cage sekor kat luar dlu..tapi ekien jangan tolak2 dia duk dekat2..biar dia baik sendiri..

en. AMD said...

yes, klu putih n hitam mmg masuk...

ewah2, kita jd perunding imej la plk ye.. hehe

Misz Pinkie Winkie said...

hhheheh..
naper tak tengok camera.
baru nak komen.
uhuk.
takpe..
yang penting badan maintain kiut.

Qisha said...

amdie : thanks bg pendapat..malu je orang laki lebih pakar..hehehe..

Pinkie : tak nak tengok camera sbb muka cam minah indon pakai tudung tu..huhu..badan kiut? memangla sebab da bertambah bulat..hehe