TERIMA KASIH..

Monday, December 21, 2009

FAMILY DAY..

Semalam adalah masa berkumpul bersama family and my father belanja kami makan PIZZA HUT kat Jusco Cheras Selatan..Menunya adalah seperti di bawah..


Kegilaan terhadap chesse akhirnya membawa kepada kekecewaan apabila staf kat situ mentioned "Maaf, cheese kita sangat terhad"..tapi pizza tu memang sangat sedap..pegila cuba..Deli wings plak my favourite tapi lama tak makan so smalam bila makan pastinya sehingga menjilat jari..

Geramnya bila servise sangat lambat sampai kitorang kena amik pinggan ngan sudu sendiri sebab tersangatlah ramai orang kat pizza haritu..bukan kat pizza je tapi orang memang sangat ramai kat Jusco..maybe baru dapat gaji ditambah year end sales..lautan manusia la jadinya..family cina yang belakang meja kitorang pun naik angin dan terus cakap bahasa melayu berbunyi "tunggu pizza 8 tahun baru dapat.."

Good news kepada kaki shopping..terutamanya for me.. Jusco member's day card adalah esok & lusa (22/12 & 23/12)..sudah memujuk the other half untuk cuti 2morrow supaya boleh shopping all day long..rasanya nak nonton gak..cite apa lagi kalau bukan AVATAR..akan update kemudian..

5 comments:

azreene said...

jusco mana yang wat jcard. boleh la shopping mesti barang murah kan

Qisha said...

jusco cheras selatan..pasti berbaloi2 g shopping..dan pasti orang sangat ramai..

azreene said...

banyak ker shopping ari ni
banyak tak barang murah......shopping ape???????

Qisha said...

shopping baju 2 helai ngan kasut 1 pasang..best..barang murah2 dwet je takde..

azreene said...

wah seronoknyer.... nasib saya tak dekat kl jer...kalu tak tentu dah ajak my hubby shopping.....