TERIMA KASIH..

Wednesday, December 2, 2009

MENEMANI..


Petang tadi dari kul 2.00 till 6.00 teman my cousin gi ambik baju nikah dia kat Bandar Tasik Selatan..da nak kawin da kakak i sorang ni..when i saw she's trying her wedding gaun i rasa cam nak kawin plak..she's so beautiful..the gaun made her looks like an angle..and guess what? i'll be her PENGAPIT this Saturday.. this is the 4th time i jadi pengapit..bila la agaknya my turn..huhu..

gambar takde kena mengena..just love to see this pictures taken by Anna Rina Rahim..and for my anak2 bulus i bought them their favourite food IAMS KITTEN..ingatkan nak beli pet hair lint roller tuk dorang tapi mahal plak..tak cukup dwet..next time la..benda ni sebenarnya untuk bersihkan bulu2 yang melekat samada kat baju or mana2 permukaan..bila kita roll aje nanti bulu tu bergumpal then boleh buang..maklumla sejak da beli cat scratching wave post tu sepatutnya i da beli benda ni..senang sket nak bersihkan..next time ok childrens..

So harini dapatla jalan2..setelah seminggu duk kat uma..the end

9 comments:

anjut said...

roller tu berapa ringgit kah?kalau kat sini dlm satu euro jer (siap ada 3 rolls refill lagi). haha, nak kain dah ke>ada calon dah?jgn lupa ajak.

Qisha said...

murahnya..tolong belikan bole x..jelesnya..kat sini yg besar
RM28.00..xde refill pun..sedeynya..yang kecik out of stock..

Qisha said...

eh lupa nak jawab soalan cepumas..nak kawin tapi 2 tahun lagi kot..calon cam da ade tapi kena tggu laki la kan masuk meminang..hehe..anjut jauh sangat la..2 tahun lg kena pastikan da ada kat M'sia tau..

azreene said...

awak bile lagi... tak sabar nak makan nasi minyak awak pulak......jangan lupa jemput pulak...

Qisha said...

awak ni..lambat lagi la..lagi 2 tahun k..awak wajib datang coz sy datang wedding awak..

azreene said...

2 tahun bukan nyer lama lagi sekarang ni sekejap jer. kalau di jemput datang la....mana la tau awak lupa pulak......tau2 dah ada anak jer.......kawin bile pun tak tau...anyway saya doakan awak cepat-cepat ke jinjang pelamin.

Qisha said...

amiiinn...terima ksaih awak..xlupala kawan main zaman kecik2 dlu..berudu di sangaka ikan..hehe..

azreene said...

awak dah 4 kali jadi pengapit ke.....wah dah banyak kali la ye....dah biasa la dok atas pelamin... ..nanti kawen tak la kekokdok ats pelamin.

Qisha said...

a'ah ni kali ke4..rasanya nak bersara dah dari arena pengapitan ni..kalini penutupnya..