TERIMA KASIH..

Monday, December 7, 2009

MALAM BERINAI..


First of all SELAMAT PENGANTIN BARU KAK NOR..da selamat jadi bini orang yek..So nak dijadikan cerita..malam Jumaat 3/12/2009 i ditugaskan untuk menginaikan pengantin..actually teringin sangat nak tengok inai yang macam2 design kat tangan pengantin sekarang..tapi

Kak Nor : Ayong, ko buat yang biasa tu aje tau..Mak Ngah xbagi buat yang banyak corak tu..macam tatu..Abang Helmy(husband Kak Nor) pun xbagi..

I sangat frustrated la dengar..i pun inaikan..tapi i sangat menyampah buat inai yang ada bulat kat tengah tu..



Mungkin dari kecik kalau pakai inai wajib ada bulat kat tengah..i pun cakap

Me : Akak nak buat bulat kat tengah ke? Ayong menyampahlah..da old fesyen da..kita wat lain la ek..
Kak Nor : Nanti akak kena marah nanti..
Me : Alaa kita buat buat bunga kecik je ek..

I pun start buat..serius tak pandai pun..xpernah buat pun sebelum ni..i pun belasah aje..sampai Kak Nor jerit "Dah la tu, nanti akak kena marah"..hehe..Sorry kak..jadikan tangan akak bahan eksperimen..hasilnya ni la..

Tekala ape yang tak jadi kat inai ni..cari la ape yang tak kena..maklumlah amatur..

6 comments:

Misz Pinkie Winkie said...

cantik ape.

Qisha said...

thanks misz pinkie winkie..tekala ape yang xkena kat inai tu..

N@dhir.. said...

saya tau..kat bunga die terlebih kopak bunga!!! yey!!! saya encem plus pandai,cute,maco,baik ati..lalala

Qisha said...

ngada betul la si misai P.Ramlee ni..huh..yela budak encem plus pandai, cute, macho(macho ke?), baik ati..

azreene said...

cantik la awak tahu saya kawen ari tu boleh amek awak jer yang lukis tangan saya.mungkin boleh dapat free kot.......kawan zaman mase kecik2 dulu.....

Qisha said...

boleh..memang saya bagi free aje tapi kompem buruk