TERIMA KASIH..

Monday, December 7, 2009

HARI BERSANDING..


Sabtu 5/12/2009 Kak Nor bersanding..i jadi pengapitnya kan..nak tau sape jadi pengapit lelaki? kita rewind masa malam berinai..


Kak Nor : Ayong, kita kena cari pengapit abang Helmy sebab kawan dia tak dapat datang esok..so pengapit laki takde..


So setelah bertungkus lumus mencari hanya ada seorang yang sanggup jadi..orang lain suma tak nak..ada keje la..tak dapat datang la..takde baju la..malu la.. macam2..



Yup my the other half..it was a secret between Kak Nor, me & Syira (my cousin)..sebenarnya tak pernah tunjuk my the other half to my big family kecuali cousin yang sekepala macam Kak Nor walaupun we have been together for 6 years..so bila kami naik pelamin jadi pengapit..my big family members kecoh kat bawah..bukan pasal pengantin tapi pasal KAMI..hehehe..

thanks dear..lepas makan beradap my the other half cepat2 balik coz he had a class to attend..ok i lied ada alasan lain sebenarnya..i yang suh dia balik cepat2 coz tak nak dia kena interview with my uncles and aunties..

Sebelah petangnya pula me and my sis teman pengantin shoot their outdoor wedding photos.. kat mana lagi kalau bukan kat UPM..





 
akibatnya ini yang i dapat..

kasut yang berlumpur yang harus dicuci..nanti kalau i kawin pun i nak amik gambar outdoor kat UPM gak la..maklumla lama belajar kat UPM..8 tahun..jangan tanya kenapa ek..

8 comments:

N@dhir.. said...

yey! mamy bulus da dpt papa bulus..lalala

Qisha said...

papa bulus sentiasa ada..tunggu kompem ajerk..hehe

azreene said...

wah cantik pulak pengapit nyer kan.....jangan tak buat outdoor nanti rugi tau.....cepat ciket kami tak sabar nak tengok awak pakai baju pengantin ni........

Qisha said...

pengapitnya over la plak..pakai baju pengantin xde hal tapi xkawin la..hehehehe

azreene said...

baju tu tempah sendiri ke.... cantik la......

Qisha said...

a'ah..tempah..baju saya suma tempah..mak saya tak suka beli siap..kain tu yang wat cantik kot..mak saya beli kat bandung..

nOor aNIes said...

hehehe.....fifi cm tkt2 nk senyum je....hee

Qisha said...

memangla takut..takut ditemuduga ngan family akak..hehehe..