TERIMA KASIH..

Tuesday, December 29, 2009

HARI MENGHABISKAN DUIT..


Setelah pening di dalam klas my the other half menyuntik semangat dengan belanja i makan tengah hari kat Manhattan Fish Market Alamanda..da lama nak makan kat sini..harini baru termakbul..suka sangat makan kat sini coz i love seafood..sape yang suka makan ikan ngan seafood cubala makan kat sini..
Kitorang order manhattan seafood platter for two, ice lemon tea ngan mineral water total RM65.00..nak tau menu or lebih tentang manhattan klik SINI..

Petang pulak adalah waktu shopping untuk anak2 bulus..asyik mama bulus je shopping kan..cet mentang2 da dapat PTPTN..kat mana lagi kalau nak shopping buat anak2 bulus ni kalau tak St Angel Equine..
Ya i telah berhabis sebanyak RM223.20..sumanya untuk kamu anak2 ku..

Makanan ni berharga RM145.00 for 9kg tapi dapat diskaun 15% so RM123.20..Disebabkan my loyalty card da penuh so i dapat 3kg free..so bulan depan lambatla sket beli makanan mereka..

Pasir plak saja nak cuba pasir yang baru tapi mahal sket RM23.00 untuk 10 liter..pasir kat sini memang takde diskaun..stok sebulan kenala beli dua..tak tau la bagus ke tak pasir ni..bila da cuba nanti i bagitau ok ke tak..
Last skali tercapai gak hasrat nak beli carrier dorang..carrier lama my the other half punya da pecah..so slama ni kalau nak bawak dorang gi jumpa doc tak masuk dalam carrier darang mesti nyorok bawah seat..warna pilihan adalah orrange..ingat nak amik yellow my fav colour tapi nampak cam cepat kotor..harga asal RM60.00 tapi ada 10% diskaun so RM54.00..puas hati..
I tak kesampaian nak beli ubat kutu frontline combo and grooming powder sebab takde stok..kena tunggu minggu depan..so anak2 minggu depan mama akan shopping untuk kamu lagi yer..

4 comments:

anjut said...

huhu, seronok la diorang dpt barang baru!huhu!

Qisha said...

seronok la..kita yang kopak..hehe..tapi barang tu suma keperluan..memang kena beli..

Misz Pinkie Winkie said...

bahagianya jadik ank bulus,
hehhhe

Qisha said...

tula..kita membahagikan mereka harap2 ada yang membahagiakan kita balik kan..