TERIMA KASIH..

Friday, January 8, 2010

NAK SANGAT..

Dari semalam sampai harini asyik bukak Mudah.my pastu tengok kucin2 ni..nak sangat2..jauh kat Penang satu RM500..dua2 betina 8 bulan..ingat nak cari gf baru untuk Flex..my father keje kat Penang rasa cam nak suh dia tolong amik aje..ada sape2 nak belanja tak??huhu~~~~~



Yang atas tu Himalayan..warna mata biru..takde lagi kucin saya mata biru..berkenan sangat..yang bawah tu sebab warna dia oren..takde lagi kucin warna oren..suma takde lah..nak jugak..sangat comel..

18 comments:

Misz Pinkie Winkie said...

hahhha..
memang comel sangat.
yang macam mainecoon pon comel.
lin dah tengok.
comellll...apa lagie..rm500.
kumpul skett2..
pepehal booking dulu.
murah tue..
(ayat mengapi).

lin pon ada sekor nak beli
rm350 jerk.
kucing mix mainecoon.
tapie kat jb.

Qisha said...

lin memang jahat..pengapi..betul tu..suma pun comel..murah kan RM500tu..bila semangat nak ni cam tak boleh di tahan2..

JB? jauh gak tu..bila lin nak amik?

Misz Pinkie Winkie said...

tuelah pasal.
erm....terpaksa gak kenkadang.
tapie tak taulah comel ker tak.
nantie lin upload gambo kat blog.

tapie yang himalayan tue memang cantik.
gebus..yang oren pon cantik.
minat samalah.
hehhehhe.
pepehal baik kol dulu tanya.
benda comel2 nie kekadang laris.
jgn sampai gigit jari.
tapie sebelum beli.
pk dulu..mana tau ada lagie cantik nantie ...
(oppss! lariiiiiiii)

Juz Call Me Sharz said...

dua2 comel..
biler la dpt kucing besar2..

en. AMD said...

Qisha.. AMD dh dekat tuh, blh je nk ambilkn..
hehehhe..
Qisha tlg byr, lps tu AMD tlg ambilkn..
lps tu AMD tlg simpankn kat rmh AMD...
Deal????

hehe

Qisha said...

lin : qisha da msg dia cakap harga tu fixed plak..huhu..tapi memang minat la..tengah pk la ni nak amik ker tak..harap2 ada rezki..

sharz : awak cakap camtu lagi semangat plak nak beli..cemana ni..

Amdie : simpan kejap kat uma amd boley la..tapi qisha akan tuntut gak nanti..hehe..

Misz Pinkie Winkie said...

qisha..yang cam mainecoon pon cantik.
huhuu..qisha si amd dah tawarkan diri nak tolong amikkan,,hhehheh..apa tunggu lagie.
cergassssssssss.
kalo tak lin sambar.hehhehe

en. AMD said...

hehehe..
igtkn nk tlg simpan terusss...
hehehe..
cumel2 la kucen dia...
x tahan kan..
geram...

syaireen said...

kalau dah berminat beli jer biar menyesal beli jangan menyesal tak beli.....rm500 tu murah tau....jangan menyesal kalau tak dapat....msg la tuan punya kucing tu cakap comfirm jer.......comeeeelll tau kucing tu.....

azreene@syaireen said...

mintak my other half belanja........

Qisha said...

lin : a'ah yg macam maincoon tu pon cantik..yg penting dorang ni da besar..senang ket nak jaga..tapi cam tak kesampaian aje..abah qisha tak mau tolong amikkan..kalau amd nak jaga bole je tapi bila plak qisha nak g amik kat sana..

Amd : a'ah betul tu..kita ni kalau da minat kucin suma pun geram kan2..

syaireen : jauh sangatla..cemana nak amik..melepasla gamaknya..

Ekien Ashikin said...

hehehe..
sorang lagi dtg nak mengapi2..
cun la himalayan tu..
mate biru cam ciki..
500..
murah tuu...

hafiz said...

wahhhh.....kesukaan ku yang CP tu...one of my dream cat....anak adini bila nak keluar...rasanya baik tunggu anak2 dia keluar dulu entah2 ada colour yang di ingini...

Qisha said...

anak adeeni lambat lagi kot Hafiz..umur pun baru setahun..kena tunggu si Lotus tu matang dulu..hehe..

en. AMD said...

mcm mana Qisha...
jd x amik?

Qisha said...

tak jadila amd..abah taknak tolong amik..qisha tak tau cemana nak g sana..jauh sangat n mrs choo tu pun nak jual cepat..dah sold da pun..sedey takde rezeki..

Misz Pinkie Winkie said...

qisha.
tak silap kat mudah ada yang nak jual camnie gak.
rm500,,female rasanya.
comel n gebus.

Qisha said...

lin..masa qisha tengok add kat mudah tu terus call..rupanya dia jantan..huhu..tapi memang comel kan..