TERIMA KASIH..

Friday, January 29, 2010

PENGAKUAN BERANI MATI..


Masih tercari-cari?..rasanya tak perlu kot..Sempena entry yang ke 70 ni saya nak buat pengakuan..Dengan ini saya mengaku bahawa saya tidak ada mana-mana account yang disenaraikan di bawah..
Di awal kemunculannya semua orang berlumba-lumba untuk ada account Friendster..



Siapa yang ada account kat sini dianggap lebih "up" dari Friendster..

Dan KINI..


Siapa yang tidak mempunyai account ini dianggap KETINGGALAN ZAMAN..

Termasuklah saya..Jadi jika anda terjumpa mana-mana account di atas yang anda rasa adalah saya..ianya ternyata bukan saya..ia hanyalah peminat-peminat saya..cit..hehe..

Teringat cerita last semester bila lecturer tanya "Siapa yang takde Facebook?" Hanya saya dan seorang lagi rakan yang mengangkat tangan di dalam kelas yang berkapasiti 60 orang..Di mana silapnya? anda fikirkan.. Namun hati sedikit lega bila lecturer berkata "Saya pun tak ada Facebook"..

12 comments:

keen said...

hehe ingat cerita pasal kucen tu..rupanya fs n fb ...akak ada sbb stdn selalu tanya cgu ada frienster??apa tu??rasa bodo pulak..hehe dpt information pun dr dia org gak..tp skg fs dah x aktif cuma fb jer sbb dpt jumpa ngan kengkawan lama...

Misz Pinkie Winkie said...

hehhehe.
lin semua ada.tapie fb jerk rajin nak tengok.
yang lelain dah jadik pekasam.
hihihi

Qisha said...

keen : nampaknya bila saya jadi cikgu nanti kenala ada gak ek akak..hehe..kucin tu umpan aje..nampaknya mengena..

Lin : tula..skarang suma facebook..tido fb,makan fb, mana tak yang tade ni ketinggalan zaman..hehe

::mish-eena:: said...

nmpk mate flex besinar2 dlm cage..hehe..

Qisha said...

eena : a'ah dia bagi spotlight kat Lotus..tanda nak kuar main jugak..hehe

syaireen said...

jadi kenalah awak daftar akaun untuk fb nanti anak2 murid tanya susah pulak...nanti dorang cakap cikgu tak up to date.hehehehe.......

Qisha said...

yela awak pandaila nak kenakan saya..blog awak tak bley komenla..cuba awak check balik..tak sabar nak komen ni

syaireen said...

awak saya dah tengok dah boleh la komen.

YaYa @ DaiYa said...

dulu ..
frenster ade..
myspace..
ade acc. tp x jalan..
facebook..
da malas nk layan..
hah xpe la.. yaya hepy walau xde mukebuku... peace.. :)

Qisha said...

yaya..akhirnya qisha ada gak geng..yihaaa:)

My A,B,C,D...... said...

qisha aku pun x de facebook...malas nak buat. nanti takut ketagih heheheh.

yang kat gambar tu kucing hitam tu sape? princess ke.

Qisha said...

sukanya~~~dapat lagi geng..a'ah ketagih tu pun tak baik kan..

yup,yg hitam tuh Princess la..main usik2 ngan si Lotus