TERIMA KASIH..

Sunday, January 31, 2010

LOVE BITE a.k.a GIGITAN CINTA

Masa bercinta semuanya manis..Kentut busuk pun cakap "Takde lah, tak bau pun.." Padahal tahan nafas memanglah tak bau kan..

Bila tak dapat ape yang diminta mulalah nak mengganas..ada ke patut..Ape sebenarnya yang saya nak cerita ni? Kesnya adalah kesian kat Kitryna yang telah dikasari Flex..Kitryna on heat pastu Flex pun ape lagi mulakanlah langkah..Tanpa kelembutan gigitan cinta Flex telah mencederakan Kitryna..Saya pun panik bila bangun pagi tengok leher dia dah cedera..


Merah berair je luka ni..tapi takde darah..Inilah masa nak jadi doktor haiwan kan..Dalam keadaan pani, ni je yang ada kat dalam otak..


Mula2 bersihkan guna dettol pastu letak minyak gamat yang putih tu..da up grade da sekarang minyak gamat tu..da dimodenkan jadi balm gamat..bau pun wangi..

Tadi masa jumpa Lola baru dapat lagi satu petua..Letak Jelly gamat kat tempat yang luka pastu boleh letak kat dalam air bagi anak2 bulus minum..Elok untuk bulu2 dorang..Nanti nak cuba gak lah..


RM39.50 250 ml..akan diberitahu keberkesanannya kemudian apabila saya telah mencuba..Thanks to Lola sebab bagi petua ni :)

11 comments:

My A,B,C,D...... said...

horryyy....dah boleh kira dari sekarang.....67 hari je ek...nanti dapat lah baby yang comel2. heheheheh

Qisha said...

hafiez tak taulah jadi ke tak..tapi sampai cedera2 ni kalau tak berjaya tak tau lah kan..tapi Kitryna ni macam kecik lagi je nak jadi ibu..huhu

keen said...

qisha..biasa la tu kucen akak dulu pon jadi camtu dikerjakan shero..2 ari pastu baik ler..akak letak krim gamat jer..tapi skg nampak perut tompok makin kembung..suka....

Qisha said...

yeke kak..thanks,takdela saya risau sangat bila akak cakap camni..saya tumpang suka utk akak:) nanti dapat baby jangan lupa update ye..

saya said...

wahhh..bagi jelly gamat pulak dah.. harus dicubaaa...

CikLola said...

hek4..smoga dowang ske minum perasa gamat..hek4..
sonok jumpe akak..hek4..sowie dgn perangai anak buah lola tau..haha..die sgt geram kucing gmuk2 neh..hahaha...
lola geram dgn flex..haha

Qisha said...

saya : ya, mari kita sama2 mencuba..usaha tangga kejayaan :)

CikLola : alaa, akak suka tengok anak buah lola sonok gak dapat jumpa lola..senang2 datang la lagi uma akak ek..

Misz Pinkie Winkie said...

wahh...
dapat cucu nantie..
mestie comell..
geram..geram

Qisha said...

tak tau lai la Lin..kalau ada qisha nak sangat odd eyes..kuning mata Flex, biru mata Kitryna..

Hello Kitty said...

waa..qisha jmpa lola ke..beshnyee.. bile la kite dpt jumpa same2 sume kan..hehe:P

Qisha said...

a'ah jumpa lola sebab lola beli cat scratching wave post qisha..best kan kalo jumpa reramai..bawak anak bulus skali:)