TERIMA KASIH..

Wednesday, January 27, 2010

YANG MANA SATU??

Sambil menyanyi ~~~ "Yang mana satu pilihan kalbu..tidak tertahan menanggung rindu.." Eh, tak sesuai plak lagu tu..hehe..Sebenarnya nak cerita pasal nak cari shampoo untuk anak2 bulus..Masa gi Pet Lovers Mines aritu tak tau nak amik shampoo yang mana..kalau sebelum ni pakai shampoo yang harga RM11.00 kat Giant tu je..

Last2 buat macam pilih kedai makan..kalau kedai tu ramai orang maknanya sedap la makanan kat situ..Maknanya shampoo mana yang da tinggal satu itu tandanya shampoo tu yang paling laku yang banyak orang beli..harap2 betul la kan..


Harga dia RM16.50 tapi dapat 5% diskaun so dapatlah RM15.70..

Vitamin dorang ni pun dah habis..kalau dulu pakai yang ni..250 tablets RM21.60 after 10% diskaun RM19.44 beli kat St Angel


Tapi sekarang nak cuba yang ni plak..Sebab kat Pet Lovers ni takde yang tu..500 tablets RM46.00 after 5% diskaun RM43.70..Jenama sama cuma dah diperbaharui kot..


Pasir plak akhirnya saya bertukar balik ke pasir yang lama..sebelum ni mengada nak cuba pasir baru..dah lah mahal RM23.00..takdela ok pun..dah la tak wangi..


Tukar balik pasir yang lama..RM19.00 bau lemon lagi..yang penting murah..Sebab sebulan kena pakai 2 bag cat litter ni maknanya 20 liter sebulan..


So melayang lah RM97.35 kat Pet Lovers Centre Mines haritu..;)

4 comments:

Misz Pinkie Winkie said...

hhehe..
shoping-shoping.
bestnya..

keen said...

demi anak2 bulus, fulus melayang heh3

saya said...

owhh.. best ke yg vitamin tu? saya selalu tgk tapi tak pernah kasi cuba kat nezha. nanti nak try la jugak. relax.. demi anak2 tutup mata je la bab $$ tu. hehehee....

Qisha said...

Lin : shoppimg masa ada dwet best la..hehe :)

Keen : a'ah demi anak2 bulus fulus OTHER HALF yang melayang..wakaka..

Saya : bagus vitamin ni..cubala..dorang memang suka..qisha bagi sehari 2 biji sorang..maybe rasa dia sedap kot..:)