TERIMA KASIH..

Sunday, January 24, 2010

PRINCESS DAPAT ANAK LAGI..

Last Thursday 21/01/10 Princess selamat melahirkan 4 ekor anak..Bapak kepada budak2 ni tak diketahui..maybe kucing2 jalanan yang selalu berkeliaran kat depan rumah saya ni..

Actually Princess ni nak dineuterkan sebelum ni tapi tak sempat nak gi dah dikerjekan oleh jantan jalanan itu..After this tak boleh berlengah lagi..Satu lagi masalah ialah saya akan mendahulukan duit untuk beli makanan ngan keperluan dorang ni dulu..maklumlah duit PTPTN yang saya dapat pun tak seberapa..kalau dah keje lainlah kan..TAK SABAR NAK KEJE...harap ada duit lebih so bleh bawak Prinsess gi zass sebab kat vet UPM ni nak zass kucing betina RM120.00..mahal..




Bila dah putus susu kena lah put for adoption dorang ni..akan selalu maklumkan progress dorang ni nanti ;)

5 comments:

My A,B,C,D...... said...

huhuhuhu...dapat pun tgk anak2 baru princess.....comel2 kan mereka

Qisha said...

hafiez : Thanks, tread ni memang untuk ko pun..hehe

My A,B,C,D...... said...

thank ya qisha....hheheheh

CikLola said...

kaler belang2 cm lukluk lola..nk letak lulu..skali jantan daa..trus tuko name lukluk..hahaha

Qisha said...

yeke lola..akak suka gak tengok cote lu'lu tu..tapi tak terpikir la plak nak namakan kucin nama tu..cute la nama lukluk..