TERIMA KASIH..

Thursday, February 18, 2010

Benci SMS ni..

Tit tit..tit tit.. Hand phone murahan sape yang bunyi tu???


Diam dah..

Buka..


RM0. Anda sudah ada GPRS/3G setting? Sila taip ON BD htr ke 33230 get UNLIMITED 3G dwnld. Semua pentaftaran FREE!!!


Sumpah tak teruja dapat message ni..Lagi tak teruja bila dia cakap FREE.. Lansung tak teruja kalau dia cakap PERCUMA..Sakit hati lagi ada sebab
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
 Ni lah hand phone saya..Ada tak sesapa still pakai h/p ni??? Sila angkat tangan..Janganlah malu2..

11 comments:

cik bunbun said...

hmm.. mak bunbun pakai henset tu.. hee,, hendet bunbun pon lopek jugak. kite geng lah.. haha :D

atreyu strange said...

Hahaha. Kalu sms tu manusia, mesti dah lame makan penampar dari owner henpon nih!

Jul's Bini Jae said...

lagi SAKIT JIWA klu dpt sms cam nih:


RM0 Your Facebook SMS subscription will be expired on 18/2/2010 and will be automatically renewed for your convenience. Chg:RM1/Week. T & C apply.


dan lagi sms cam nih:



RM1.00 Your Facebook SMS account has been renewed and will e expired on 25/2/2010. RM1/Week unlimited. Text your status to 32665 to update.

Tihara said...

ada2..akak pakai lagi lama..2600 wakaka

miloicekaw1119 said...

lex r sis..

Qisha said...

bunnun : mak bunbun yg pakai?? tapi takpelah sebab bunbun nya h/p pun lopek gak:)

atreyu strange : kamu sangat memahami..

Jul's bini jae : memang menyakitkan hati kak..nasib saya takde facebook..hehe

Tihara : yeke kak..nak gelak skali boley..wakaka

miloicekaw1119 : akak memang relax tapi bila dapat sms ni da tak relax da..hehe

DaHLia said...

syukurlah...at least anda ada handphone.. :) yg penting ade isinya...ni hp mantap, xde kredit watper

Mimpi said...

mak sy dulu pkai hp ni...still ada n still bleh di pakai.
ok pe...jnji bleh sms ngan call.

pawaka19 said...

huhu rasa2 kene pkai casing yg ada 3G tu..baru boleh agaknye

syaireen said...

tak pe janji boleh sms ngan buat call hehehe

Qisha said...

Dahlia : betul gak h/p meletop tapi takde kedit watpe..pastu function banyak2 tak tau guna..hehe

Mimpi : nape h/p ni mak2 je yg pakai..tapi betul asal boleh sms ngan call sudah..

pawaka19 : casing 3g..wakaka..ni perli ke ape??tapi boley ke pakai??

syaireen : betul la awak..janji boley call ngan sms..