TERIMA KASIH..

Sunday, February 14, 2010

MENGAPA DIA HADIR DALAM MIMPI???

 

Mengapa saya bermimpi tentang dia malam tadi..Yes we have our own life now..Kami lama tak jumpa..message mungkin setahun sekali..Apa yang membingungkan i love that dream..When i woke up i realized that there was a smile on my face..

Orang cakap kalau sampai terbawa2 dalam mimpi maknanya kita terlalu memikirkan tentang sesuatu benda tu tapi saya langsung tidak memikirkan tentang dia malam tadi..Mungkin ia hanya mainan tidur..Mimpi mungkin akan menghibur, menakutkan, menyakitkan manusia ketika tidur..but this dream makes me happy..  

Bila my sis bangun tidur she told me that she's already have a boyfriend..Apa yang lebih membingungkan adalah nama boyfriend dia adalah nama insan yang saya mimpikan malam tadi..So after this for sure i'll hear his name everyday..Dalam banyak2 orang dalam dunia ni dik mengapa kau pilih bf yang mempunyai nama itu..Mungkin mimpi saya itu adalah petanda adik saya akan mendapat bf dengan nama dia..

Did i still love him???









P/S : I LOVE YOU MY BABY BOO..

7 comments:

Aidi-Safuan said...

huhu...mimpi tuh salah datang kot. patotnya mimpi tuh datang kat ur sis. tapi sesat plak. :)

Wanita Itu said...

mimpi ajer..takpe kot kay....
:)

GhOsToNe said...

kejap2..

kapel ngn kucing kew?
tetibe laks ade gmbo kcing..
hehehe..

nOor aNIes said...

akak..jgn mmpi nakl2..hahaha

Qisha said...

aidi-Safuan : Yela..boley plak main sesat2 kan..buat teringat kenangan lama je..huhu

Wanita itu : ok..mimpi aje..tak salahkan..

Ghostone : Kucing bernama Violet itu terpaksa menjadi model ketika tidur..Thanks Violet..hehe

anies : Tak mimpi nakal2 la..mimpi baik2 aje..hehe

hans said...

hahaha
baca pasal ko punya entry ni
teringat aku satu malam
aku beriya2 sebelum tidur
asyik fikir pasla doremon jer
alih2 mimpi ju on
hahaha

Qisha said...

ait..ju on plak yang keluar..so tak semestinya bila kita pikir sesuatu akan terbawa dalam mimpi:)