TERIMA KASIH..

Wednesday, February 17, 2010

Saya bertuah diulangi SAYA BERTUAH..

Tuah ayam nampak di kaki..Tuah saya rupanya di alam maya..YEAY..suka sangat..Penat saya menunggu untuk bertuah semasa merentas desa, hari sukan, kenduri kahwin, besday parti, hari keluarga dan mana2 hari yang ada cabutan bertuah SEMUA saya tak pernah bertuah..Tapi kini SAYA BERTUAH..

Saya menang dengan cabutan undi tau..daripada 21 orang hanya 3 orang je yang akan menang and i'm lucky number 2..Kuiznya adalah teka hidung meow yang dianjurkan oleh KITTY WORLD..Mekasih la untuk sha & eena dan teramat kasih buat ma diorang yang telah mencabut nama saya..Nak cakap lagi SAYA BERTUAH..hehe..Hadiahnya adalah ini


dan lagi SAYA BERTUAH..ok bye..

9 comments:

My A,B,C,D...... said...

Qisha ko sungguh bertua....

keen said...

qisha mmg bertuah di alam maya ni..

Qisha said...

Hafiz : thanks..

keen : thanks kak..aminn

Tihara said...

bukan senang kan nak dapat lucky draw ni.. :)

pawaka19 said...

tahniah tahniah

Qisha said...

Tihara : tahniah jugak:)

pawaka19 : mekasih :)

Nurain Ali said...

Tahniah kak. :)
comelnya keychain tu. :)

Papa meow said...

tu ke hadiah nye , kiut :D

umi_e said...

Tahniah!