TERIMA KASIH..

Thursday, February 11, 2010

MASUK BAKUL ANGKAT SENDIRI..

Salam suma..inilah layout terbaru..Cantik tak..Sesuai untuk saya yang suma nak letak dalam blog ni..Cemana nak buat?? Senang bak kata orang putih "piece of cake"..Kata orang tak berapa nak putih "kacang goreng"..tak sampai berapa minit..Yelaa memang masuk bakul angkat sendiri..Bukan saya jer tau yang suka masuk bakul..Ni budak sekor ni pun suka gak..tapi saya la yang kena angkat kan..






Yelaa Lotus ayong nak cakap betul la ni..Dah keluar dari bakul cepat..

Sudah2 tak baik menipu..Saya minta Sha yang tolong buatkan..Mekasih Sha..Kalau nak jugak tanya dia cemana nak buat..Dia selalu ada di SINI..Terima kasih jugak kepada adik bunbun yang bagi tips cemana nak buat..Bunbun selalu ada di SINI..

Dari malam tadi duk merenung cemana nak buat..Inikan nak cuba faham pun tak..Ya, saya buta tuli tentang IT tapi nampaknya saya ada kawan yang celik IT ni..Mekasih Sha & Bunbun..

15 comments:

syaireen said...

cantik macamne buat....

Misz Pinkie Winkie said...

lin tengah blurr nie.
yelah..naper lin tak diucapkan terima kasih...
hahhhahha..gila kentang!

lionteen said...

lionteen pun ade terpk2 gak nk tukar layout..
tp se syg lak ngn layout yg sedia ade tu..
huhu

sI tEDI said...

lotus.. x muat bakul!

Qisha said...

syaireen : tak taula..sha member saya yang watkan..

lin : gila la tu..nak tinggalkan anak bulus la katakan..

lionteen..kalau layout lama dah cantik buat ape nak tukar..

Tedi : Lotus rasa dia muat..biarkan..

Aini said...

Adoi gebunye miaw!

ParkAir said...

ala tomeinyaaaa... come to papa.

Qisha said...

Aini..tq..gebus & gemoks

Parkair : Lotus si gemoks ni nak dukong..hehe

Cik aiNa said...

layout yg simple dan cantik. lagi..kucing tu sgt comel..weee. pinjam bole?

cik bunbun said...

hik.. suka! ada name bunbun kat situ. lalala :P kim salam cayang kat lotus :)

Qisha said...

Cik Aina : thanks..tak boleh la pinjam..nanti mamanya tak dapat titon..

Bunbun : Lotus kem salam balik..dia cakap Bunbun busyuk..hehe

Hello Kitty said...

hehe..no prob la qisha..bile2 nak mntak tlg buzz je k..:)

p/s:rindu nak pelok2 lotus mcm dulu..

umi_e said...

kak e pun buta IT sebab tu blog kak e camtu je... :D

Qisha said...

hello kitty: akan selalu mintak tolong..hehe

Umi_e : Yeay saya ada kawan :)

Papa meow said...

cumel nye masyuk bakul hahaha