TERIMA KASIH..

Monday, February 8, 2010

SIFAT KEIBUAN..

Lihatlah aksi Adeeni apabila diberikan seekor anak Princess..Nampaknya Adeeni dah bersedia untuk menjadi ibu tapi apakah masalahnya??



Sila lihat yang di hadapan..Abaikan yang di belakang itu..




Adeeni : Lotus, bila kita nak ada anak sendiri?? Saya dah teringin nak ada anak kita sendiri..
Si kenit : Siapakah makhluk berbulu yang memeluk saya ni?? Tak bau macam mama Princess pun..


Lotus : Alaa, nanti la dulu..saya mengantok ni..
Adeeni : Yelaa, asyik tido & makan je..mana tak gemok..



Mereka nampak seperti one happy family kan..;)

16 comments:

en. AMD said...

x sabar jugak nk tgk anak diaorg..
hehe

Qisha said...

doa2kan la ye..harap2 ada rezeki:)

umi_e said...

comelnya! memang happy family ;)

::mish-eena:: said...

nmpk sgt cam papa mama n baby..mmg happy family la..hehe..nk kitten jugak..tapi drg ni xde lagi yg pegnen..igtkan pheea da pegnen tapi blum rupenyer..perut je beso tapi penuh ngan mknan..hehe..

cik bunbun said...

comeynye diorang.. hehehe.. terasa nak mnjadi si kenit tu dan dipeluk jugak. haha :D

.millalara. said...

alohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!
sumpah comel sangat2!

DeVoTeD LiLy said...

geramnye qisha..
nomeiiii...
pandai adeeni, die nk bby la tu..
hehe..

Misz Pinkie Winkie said...

comelnya.
abis si kenit kene hempap.

Qisha said...

umi_e : tq..family angkat..

eena : tq..kalau ada rezki ada la tu..perut besar mesti cumel..

bunbun : tq..ala..nak manja2 la tu..

millalara : tq..

devoted lily : tq..a'ah adeeni beria2..si kenit sondol2 tak jumpa susu..hehe

Lin : tq..kena hempap pun diam je..

My A,B,C,D...... said...

tak pe adeeni praktis tulu...kang ada anak sendiri jaga betul2 ek.

Qisha said...

Betul tu practise make perfect kan:)

Weeda said...

comey nye kne peluk...geram tgk..aii..

fAyE fEy fEi FaiR fAy said...

comelllllllllll!

amie said...

mak aihhhh!!!
sumel sumel sumell../
nak sekor plsss..
huhuhu
cat addic..

Snowwhite Zone said...

happy family..... comeynyer...

salam kenal ye

xhange link k?

Ieeko. said...

Comel sangat :))