TERIMA KASIH..

Wednesday, February 3, 2010

TAK PUAS..

Ya manusia memang tak pernah puas..Saya memang tak pernah puas..rasanya masa adopt Kitryna & Bluey cakap "OK, dah tak nak tambah lagi anak bulus.." tapi dalam otak masih lagi ada cita2..Sebenarnya keteringinan untuk mendapat anak bulus red persian & himalayan persian still tak dapat dipadamkan dalam otak..


~ Red Persian~


~Himalayan Persian~

Dalam otak ni kalau dapat red persian nak bagi dia duk ngan Flex, Kitryna & Bluey..


Yang himalayan plak nak letak kat Lotus, Adeeni ngan Violet..


Masalahnya takut cage dorang ni tak cukup besar untuk menampung 4 ekor satu cage..Cat scratching wave post tu pun saya da selamat jual kat mudah sebab saya takut dorang sempit..korang rasa cemana??




Apa pun yang korang rasa ini cuma angan2 aje..Takde budget pun nak tambah lagi anak2 bulus..mana tau untuk masa2 yang akan datang..;)

7 comments:

cik bunbun said...

bape bajet utuk tambah anak bulus yek?? hikhik

My A,B,C,D...... said...

muat lg tu....cage ko besar lah...

(",)aiNa('',) said...

cukup2 la tu ayong oi!!
anty yg menjage sementare aina jgak..
eish..
xsanggup!!!

Misz Pinkie Winkie said...

hhehe.
memang tak pnah puas kalo beli kcuing nie.
lin pon minat himalayan.
tapie tuelah.
nak start menyimpan plak,pk masa depan.hehehh

tapie kalo qisha sanggup
ok jerk.
yang penting dari segi kemampuan dan keselesaan anak bulus terjaga.
good luck.

Qisha said...

bunbun : depands on the quality anak bulus yang kita nak amik..kalau lagi gebus biasanya lagi mahal..tapi setakat ni kucin yang paling mahal yang akak beli RM600..

Hafiz : ko saje nak bagi aku semangat nak beli kan..hehe

Aina : Ko je la harapan nusa & bangsa untuk menjaga mereka itu:)

Lin : Tu la..banyak aspek nak kena amik kira kan..sebab tu rasanya wat masa sekarang ni cuma angan2 mat jenin je dulu :)

My A,B,C,D...... said...

tau2 je ko.....amik jangan x amik...huhuhuhu

Qisha said...

tau la..ko tu suka bikin panas..wakaka