TERIMA KASIH..

Saturday, February 6, 2010

SI KENIT BEREMPAT

Flex telah selamat kembali kepada-Nya..Namun si kenit berempat baru nak mengenal dunia..Baru dikurnikan mata untuk melihat ciptaan yang Maha Esa..

~KITTEN 1~

~KITTEN 2~

~KITTEN 3~

~KITTEN 4~

Harap akan ada yang sudi menjaga mereka nanti..Menyayangi mereka dengan sepenuh hati..Mencurah kasih tidak berbelah bagi..Bukan tidak mahu menjaga mereka..tapi masa,wang & tenaga perlu diambil kira..Rasanya hanya mampu menjaga si enam kesayangan (Princess, Violet, Adeeni, Lotus, Kitryna & Bluey)..Tunggulah nanti bila berkemampuan..

8 comments:

cik bunbun said...

si comey berempat tuh anak sape yer? princess ke?

psst.. boleh amek satu tak? hikk :P

Papa meow said...

Salam, sedih plak baca flex dah xda, dah lama x ngk blog, x prasan n3 dia. Nanges huu...

tu anak sapa yg kiut miut tu, harap ada yg nk jaga dia, cian tgk dia, pa mmg x larat nk jaga dah, jga yg ada ni je

::mish-eena:: said...

comeinyer..hope ade org adopt drg ni..

Qisha said...

Bunbun : a'ah anak si Princess..Boley tapi tunggu dia 2 bulan ek..

Papa : Wsalam..Memang sedey..ni pun tak abis nangis lagi..huhu..a'ah anak Princess..harap ada la yang nak.. lepas da ada orang adopt suma baby nak antar Princess gi zass..kalau saya jadi papa pun tak larat..banyak tu..

eena : thanks..suka tengok kepala dia yang bulat..hehe

keen said...

cumel2..mulut terngaga..ngiau2..heh3..harap2 ada org yg akan jaga mrk dgn baik mcm qisha jaga yg lain.. kita hanya merancang tatapi Tuhan ada perancanganNYa..

Qisha said...

Terima kasih keen..harapnya begitulah

My A,B,C,D...... said...

pandai betul princess jaga nak2 dia kan......

Qisha said...

a'ah..sebab tu tak letak pun Princess dalam cage sebab dia memang rajin bagi susu kat anak2 dia..