TERIMA KASIH..

Saturday, February 20, 2010

Cakap Tak Serupa Bikin..

Sila baca entry INI dahulu..Kalau tidak anda takkan faham..Serious..

tapi saya dah join


Kalau nak join geng ni kamu WAJIB ada ini..

 

memandangkan ini..

  

Jadi saya terpaksa, memaksa, dipaksa untuk buat muka buku itu..Kepada kawan2 yang still ketinggalan zaman takde facebook nampaknya saya telah terkeluar dari golongan kuno itu..Korang buat la facebook..banyak faedahnya..


Ok, saya tipu saya masih takde muka buku..Saya menggunakan muka buku adik saya untuk join geng blogger..Jadi geng blogger jangan terkejut mengapa saya nampak kurus di facebook kerana itu adalah adikku..Tambahkan lemak di pipi & segala lemak yang ada tempatnya di badan maka akan jadi saya:-)..Jadi kawan2 yang still takde facebook saya masih salah seorang dari anda..

ini takde

 

ini pun takde..

 
Sekian..

11 comments:

nabilah_2908 said...

hmm...kenapa tak nk join mukabuku tu..? ada sebab2 yg tersendiri ke..? :)

miloicekaw1119 said...

nape sume xjoin??

Qisha said...

nabilah_2908 : salah satu sebab tak pandai pun nak guna:)

miloicekaw1119 : boleh tak bagi alasan nak privacy??

Hello Kitty said...

hehe..sha tahu sbb ape..yay!!hihi:P

KaorU IchibaNa said...

XD..gune adik punyer eh??eish2..

Tihara said...

akak pulak dah memeng tak minat lansung dgn muka buku tu..dah delete

umi_e said...

kak e ada apa saja yang orang invite utk buat termasuk FB tapi tak aktif :D

Qisha said...

sha : ye sha tau..diam2 tau..hehe

KaorU IchibaNa : nampaknya begitulah..nasib adik bagi pinjam..hehe

Tihara : la akak delete plak..samala kita seangkatan..

umi_e: bestnya akak nanti orang tanya suma ada tapi bersawang..hehe

lionteen said...

lionteen ade fb je skang..
yg len sume da ttp acc..
hehe

Qisha said...

lionteen : bagus2 da advance..

syaireen said...

ADIK AWAK ADA FB KER..APA NAMA DIA BOLEH LA ADD DIA.ADIK AWAK YANG MANA NI AINA KE UMMMAIRAH....