TERIMA KASIH..

Wednesday, February 3, 2010

LIHATLAH DUNIA..

Dah nak masuk dua minggu Princess selamat melahirkan anak-anaknya..Anak2 Princess pun semua dah  celik..dah dapat melihat dunia indah ciptaan Yang Maha Esa ni..Princess plak sekarang asyik nak bawak lari je anak2 dia..Kadang2 dia bawak bawah kerusi, bawah almari.. So tugas mama bulus adalah memastikan Princess tak bawak masuk anak2 dia kat dalam rumah..Takut kena petir ngan moyang bulus (my MOM)..Wakaka..

Ni lah rupa anak2 Princess yang belum dipastikan jantinanya..

~ Kitten 1~
Dia yang paling bulat sekali..

~ Kitten 2~
Yang ni pun tembam gak..

~Kitten 3~
Yang ni 99.99% macam Princess..Badan suma hitam..

~KITTEN 4~
Yang ni pulak hujung ekor dia bengkok sikit tapi saya suka colour bulu dia..

Harap2 mereka akan membesar kuat dan sihat..

11 comments:

DeVoTeD LiLy said...

waaa..bnyak giler kucing..
ta mo let go ke??
hehehe..

Juz Call Me Sharz said...

nak satu utk teman baby..
:D

Misz Pinkie Winkie said...

wahhhhh..comelnya.
terjelir-jelir lidah bila leher kena tarik.hehhhe

CikLola said...

kak...kalu anak buah lola tgk neh..lg btmbah geram die

Jul's Bini Jae said...

wahhh....gambar2 terkini cucus yerr....chomel2nyer...lame x merasa sambut cucu..tp dah x bleh nak sambut dah..kuota dah cukup...uhuhhuhuhu..tgk cucu org jer la jawabnyer..shiyom & felok2 dorg k bg pihak akak k..hehehe

Qisha said...

Devoted Lily : Cucu yang ni memang nak bagi orang jaga suma..Maknya si Princess akan di bawa pegi zass (kembiri a.k.a madulkan) sebab kesian kat dia syik beranak aje..

Sharz : dua pun boley..Kesian kat baby takde kawan kan tapi kena tunggu atleast umur dia dua bulan la:)

Lin : a'ah terjelir2 lidah mereka..agaknya dia tau ni bukan mak dia yang pegang ni..hehe

Lola : a'ah kan..mesti dia susun2 macam aritu..comel je kecik2 da pandai main kucing:)

Jul's bini Jae : akak,sukala dorang ni kalo dishiyom & dipelok..hehe..kuota saya pun dah penuh..bila dah putus susu saya kena bagi kat petlover yang lain.. harap ada yang sudi jaga mereka..:)

My A,B,C,D...... said...

comelnya......ni lg 2-3 bulan dah boleh berlari2 lah ek.....time ni lah yang aku paling suka....huhuhuhu

Juz Call Me Sharz said...

betul ker qisha nk bagi??
:D

Qisha said...

hafiz : Nampaknya begitulah..Meriah la umah..kena tahan telinga dengar suara moyang bulus..hehe..

Sharz : la, betul lah..tak tipu..syukur sebenarnya dah ada orang nak jaga & yang penting catlover macam sharz :)

.millalara. said...

the more the merrier!
heeee.. chomel2! semoga mereka membesar dgn montel dan tembam dan gebusnya ;)

Qisha said...

millalara thanks..moga2 begitulah..aminn