TERIMA KASIH..

Tuesday, February 2, 2010

LOTUS MENANG CONTEST..

Yeay 1st time masuk contest akhirnya menang gak 3rd place..Kemenangan ini adalah untuk Lotus..Hadiahnya adalah :

-50% RASAMAS discount vouchers

-50% PIZZA HUT discount vouchers

-50% KFC discount vouchers

-30% AYAMAS discount vouchers

Thanks untuk tuan punya blog kerana menganjurkan contest ni.. Next time anjurkan lagi ek..and sambil menjerit "Lotus kemenangan ini akan menjadi salah satu daripada sejuta sebab "what do i LOVE about my pet"..Wakaka~~~~

11 comments:

Noi❤Alexia❤Lolo said...

Wahaha.. Lotus.. congrats ya..
Hmmm..

Actually semua pet pun adalah pemenang.. Semua sangat comel kan.. =p

Blog ni sangat best lah..

Salam kenal dari Noi :)

DeVoTeD LiLy said...

congratzzz jugak..
jom2.. kite gune voucher tu...
hehehe..

syaireen said...

wah tahniah!!!!! lotus ngan mama bulus ....

Misz Pinkie Winkie said...

wahh..tahniah lotus.
banyaknya vouchers dapat.
best...best

Qisha said...

Noi : Thanks, a'ah suma comel2..mesti pening pala nak pilih pemenang..Datanglah melawat sini selalu..:)

Devoted Lily : thanks..Ya, mari menggemukkan badan..hehe

Syaireen : Thanks awak..

Lin : thanks, nampaknya rancangan diet berkubur..wakaka..

Bidadarisyurga said...

amboi nampaknye mama bulus la guna vouchers hadiah2 tu...lotus tu xthu mkn benda2 tu..haha

Qisha said...

a'ah la fiza..mama bulusnya yang excited lebey..wakaka:) thanks singgah

My A,B,C,D...... said...

huhuhu...nak satu voucher....

Qisha said...

hafiz : nanti next time kalau ada contest lagi kita juin sama2 k..

.millalara. said...

congrat dak lotus! heee.. semua pon chomel2 teramat.. nanti 1 day kita boleh wat pet's outing.. hehe ;)

Qisha said...

betul2 millalara..suma pun cumel2 geram..