TERIMA KASIH..

Friday, February 12, 2010

SUKANYA SEPERTI MENDAPAT ANAK PERTAMA



Selamat pagi semua..Hari yang ini mahu berkongi kegembiraan..Sangat suka...dan suka lagi...Contest ke dua yang saya join..Contest namakan & menang yang di anjurkan oleh bolg kitty mitty..dan yang penting saya MENANG untuk entry yang paling creative..Kalau nak tau entry yang saya buat creative ke tak sila klik SINI.. Kalau korang cakap tak creative pun takpe sebab saya da menang..Yeay..Masih senyum lagi..

Tahniah kepada Hafiz yang menang untuk nama yang dipilih iaitu AIKO..saya pun suka nama tu..juga Teddy yang menang juga..Nampaknya Teddy kita memang tergolong dengan insan2 yang creative..hehe..Suka lagi..Kalau nak tau keseluruhan pemenang klik SINI..Hadiahnya sudah pasti saya pilih buat anak2 bulus..Tak sure lagi ape yang Puan Iela nak bagi tapi pastinya menarik..dan suka lagi...






Masih suka..





Masih senyum..





Psstttt : Tahukah anda saya ada exam pukul 3.00 petang ini?? Sila doakan saya..Sekarang serius..Terima kasih..

11 comments:

cikgu isza said...

tahniah! rezki ayam nampak d kaki.. rezki orang sape yang tau.. rezki kucing? hah.. jawab2

Hello Kitty said...

hehe.tahniah qisha..hehe.. da2,g study cpt..gud luck eh exam ptg ni..

nabilah_2908 said...

congrts dear... :)

syaireen said...

tahniah awak..

kittymitty said...

ooo.. ada exam ea. gud luck tau.. :D

sI tEDI said...

ekekkekeke.. bab2 kucing ni mmg minat lah nak juin.. kalau ada contest sila posing gambau sendiri.. kem salam je lah.. ekekekkeke..

tahniah juga qisha!!

GhOsToNe said...

chaiyok2!

Misz Pinkie Winkie said...

tahniah qisha.
nnatie bagitau result periksan tau.
lin dah doakan qisha.
so..nak taulah result.
hhahha

Qisha said...

cikgu isza : mekasih cikgu..tuah kucing tuannya yang gembira..

Hello kitty : mekasih..

Nabilah : thanks

Syaireen : mekasih awak

kittymitty : mekasih..

Teddy: minat kucing punya pasal kan..

ghoston: Chaiyok2..

Lin: ok nanti qisha bagitau ek..tapi tak tau la score'A' ke tak..

My A,B,C,D...... said...

Qisha tahniah....

Jul's Bini Jae said...

rajinnyer join contest..papepun..TAHNIAH!!!

& GUD LUCK...!!!